Рачел от тиква с локум

Вили
Вили
Новак
24/10/2011
"Когато мечтите се сбъдват или как да направиш най-вкусният рачел "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 118
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата46
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода.

Локумът се стопява в малко вода, слага се захарта и в готовия сироп се поставя тиквата, като се вари докато стане готова.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар