Гъби на скара с риган

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
227
27
220
13/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо939
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Магданозът се реже на ситно. Зехтинът се налива в дълбока чиния и се смесва с магданоза и солта. Разбърква се и в тази марината се слагат шапките на гъбите.

Оставят се за 2 минути. Стръковете розмарин се късат на две и всяка гъба се пробожда с половин стрък.

Пекат се по 2 минути от всяка страна на скарата и се сервират горещи.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар