Чеснова крем супа

ЕфросияЕфросия
Джедай
30
1
03/09/2010
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 181
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете в мазнина наситнените чесън и лук. Добавете водата, сол, черен пипер и вегета.

Изчакайте да заври, а през това време разбийте яйцата със сметаната. Оттеглете тенджерата от котлона и постепенно смесете топлата със студената част.

Пуснете пасатор и разбийте всичко добре, като преди това добавите и наситнен магданоз. Сервирайте супата с крутони и настърган кашкавал по желание.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар