Ezine.bg»Рецепти»Риба»Риба тон на грил

Риба тон на грил

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Риба тон на грил1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
50 мин.
Порции
6

Необходими продукти

  • риба тон - 6 бр. стека
  • зехтин - 4 с.л.
  • билки - 2 с.л. микс
  • Дресинг
  • домати - 1 бр.
  • оцет - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • билки - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стековете риба тон се овкусяват със зехтин и се поръсват с подправките.

Оставете ги в хладилник за 3 часа. Загрейте грил тиган и запечете рибата докато стане хрупкава отвън и крехка отвътре. Обелете домата и го нарежете на малки парчета.

Направете винегрет, като смесите всички останали продукти. Овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте винегрета и домата с рибата.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: