Риба тон на грил

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15185
25/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо888
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • риба тон - 6 бр. стека
  • зехтин - 4 с.л.
  • билки - 2 с.л. микс
  • Дресинг
  • домати - 1 бр.
  • оцет - 1 с.л.
  • зехтин - 2 с.л.
  • билки - 1 с.л.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Стековете риба тон се овкусяват със зехтин и се поръсват с подправките.

Оставете ги в хладилник за 3 часа. Загрейте грил тиган и запечете рибата докато стане хрупкава отвън и крехка отвътре. Обелете домата и го нарежете на малки парчета.

Направете винегрет, като смесите всички останали продукти. Овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте винегрета и домата с рибата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар