Агнешко с гъби в червено вино

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
305
288
24/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо554
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте половината зехтин в тиган и запържете парчетата агнешко. Извадете месото от олиото и ги оставете настрана. Добавете останалото олио и запържете целината, лука и гъбите.

След като зеленчуците поомекнат прибавете виното, бульона и доматеното пюре, както и царевичното брашно, смесено с водата. Варете соса и щом се редуцира върнете в него агнешкото.

Овкусете със сол и черен пипер, гответе 15-25 минути. Махнете агнешкото и пюрирайте соса. Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар