Пълнени хлебчета джоб

Новак
02/09/2010
"Перфектната закуска ви очаква на масата "
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 030
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • хляб - 2 броя хлебчета, тип джоб
  • лук - 1 глава червен + 2 стръка зелен
  • свинско месо - 150 г сушено филе
  • моркови - 1 голям
  • домати - 1 брой
  • маруля - няколко листа
  • масло - за намазване и пържене
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете хлебчетата на половина и ги намажете с масло. Загрейте още малко мазнина в тиган и запържете наситнения лук, настърганите моркови и нарязаното свинско сушено месо като ги прибавяте в тигана в този ред. Овкусете обилно с червен пипер, по-малко черен и сол.

Нарежете доматите на колелца, а марулята нарежете на едро. Напълнете хлебчетата с запържената плънка, резени домати и маруля. Тези сандвичи са подходящи за сутрешна закуска.

Рейтинг

5 7
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ivan Cenov
Ivan Cenov
11.11.2013 08:39
Интересно изглежда, но чак пък за сутрешна закуска пържено...
1
1