Печена скумрия със сос от горчица и сметана

Марина НордМарина НордНовак1219
27/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо706
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се нарязва на парчета, които се поръсват с черен пипер и сол.

Нареждат се в тава и се поливат с лимоновия сок и след това със сос, приготвен от сметаната, горчицата, захарта и виното.

Пече се в предварително загрята на 220 градуса фурна 25 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар