Леща яхния

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
276
50
808
24/11/2015
"Понякога една купа ароматна леща яхния може да се услади повече от цяла пържола или парче торта "
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 092
  • Преглеждания за месеца67
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете на ситни парченца зеленчуците. Загрейте олио в тенджера и запържете зеленчуците, докато леко омекнат.

Долейте гореща вода и сипете предварително измитата и отцедена леща. Варете, докато омекне и добавете сол, черен и червен пипер на вкус.

Доварете лещата и снемете от котлона.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Шамси
Шамси
03.06.2019 09:58
Готвя я винаги по тази рецепта - страхотно вкусна и бърза за приготвяне. Единствено не добавям чубрица, че моето семейство не го харесва.
0
0