Зелен фасул по френски

тонито
тонито
Новак
22/01/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 150
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете почистения и нарязан при нужда фасул в подсолена вода.

Запържете в сгорещеното масло в нарязания ситно лук, брашното и магданоза.

Разредете с вода и овкусете с подправките, след което добавете фасула, който е сварен до омекване. Оставете да се готви за 20 минути.

Може да застроите ястието с разбити жълтъци и прясно мляко. Накрая подправете с лимонов сок.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар