Зрял фасул с кървавица

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
247
50
803
19/01/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 060
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаната на парчета кървавица и почистеният боб се слагат в пръстено гърне. Залейте ги с мазнината и малко вода, посолете и варете на тих огън до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар