Начин на приготвяне
Стафидите се накисват във виното за 30 минути. Ябълките се обелват и се режат на резени. Запържват се за 5 минути в загрято масло с 2 супени лъжици захар. Добавят се стафидите с виното и всичко се готви още 8 минути. Сваля се от котлона и се охлажда.
Останалото масло се разбива на пяна с останалата захар. Добавят се едно по едно яйцата. Добавя се постепенно брашното и настърганата лимонова кора. Добавя се млякото и се замесва тесто. Излива се в тавичка, постлана с хартия за печене, или в силиконова форма за печене, напръскана с вода.
Ябълките се слагат върху тестото. Пече се 35 минути на 190 градуса. Кедровите ядки се запичат на сух тиган за 4 минути. Пудингът се охлажда в тавата, обръща се върху чиния и се украсява с кедрови ядки и пудра захар.