Свински дроб с винен сос

Жоро
Жоро
Новак
04/12/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 626
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на по-дебели филии и ги поръсете с черен пипер. Изпържете ги в сгорещена мазнина и накрая ги посолете.

В същата мазнина запържете брашното и разредете с вино и вода, докато се получи желаната гъстота на соса. Овкусете го със сол, пипер и нарязан магданоз.

Добавете дроба в соса и оставете да поври няколко минути.

Рейтинг

5 5
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар