Хрупкави скариди

Габи
Габи
Новак
26/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 646
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прибавете в брашното бакпулвера и 90 мл вода, за да замесите тесто.

Добавете лука, магданоза и скаридите, посолете и подправете с двата вида пипер, захлупете и оставете в хладилник за 1 час.

В много горещо олио пускайте по лъжица от сместа и пържете до златисто.

Изпържените скариди се подсушават върху кухненска хартия и се посоляват.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар