Шницел от прясно зеле

Петрана
Петрана
Новак
24/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене46 мин.
Общо71 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 786
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зеле - 1 бр. зелка /около 1 кг/
  • галета - 150 г
  • яйца - 2 - 3 бр.
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете цялата зелка в подсолена вода. Оставете я да се отцеди добре, нарежете я на филии и всяка филия оваляйте в галета, а след това - в разбитите яйца. Изпържете в олиото и посолете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар