Пържени свински филенца

Георги
Георги
Новак
16/10/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 975
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото и го обезкостете, след това го нарежете с остър нож напречно на мускулните влакна. Начукайте парчетата месо, посолете и ги поръсете с брашно.

Изпържете ги в сгорещено олио от двете страни, докато добият златист цвят. Дозапържете ги на бавен огън, като прибавите и маслото.

Подредете ги в продълговата чиния, залейте със соса, получен от пържете. Подправете с магданоза.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар