Пролетни рулца с пиле

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
13k
09/07/2010
"В унисон с пробуждащата се природа ви предлагаме да опитате нашата рецепта за пролетни рулца с пиле "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции18 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27 400
  • Преглеждания за месеца176
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • оризови кори - 18 броя квадратни със страна 10 см ( могат да се заменят с кори за баница)
  • зеле - 300 - 400 грама
  • моркови - 2 броя, средно големи
  • пилешко месо - гърди, 2 броя
  • чушки - 2 броя зелени
  • лук - 1 глава кромид, голяма
  • соев сос
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • къри - 1 кафяна лъжичка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накълцайте пилешките гърди съвсем ситно. Зелето рендосайте също на фини ивици, след това и морковите и чушките и лука на съвсем ситно.

Загрейте в дълбок тиган олио и сложете всички зеленчуци да се задушават. Похлупете. След около 4 минути прибавете и пилешкото. Задушавайте до готовност, като периодично разбърквате. Накрая прибавете соевия сос и подправките.

Напълнете с плънката оризовите кори, като ги запечатате по краищата.

Загрейте още олио в дълбок тиган и изпържете пролетните рулца. Може да ползвате и фритюрник.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар