Начин на приготвяне
Задушете китайския зеленчуков микс в уок. Добавете настъргания джинджифил и нарязаните гъби Шийтаке. Продължете задушаването, като от време на време разбърквате. Не ги гответе прекалено много, защото трябва да останат хрупкави.
Овкусете зеленчуковата плънка с оризов оцет, соев сос и малко сол.
Вземете една от кръглите оризови кори. Потопете в купичка с гореща вода и изчакайте да омекне.
След това я сложете върху чиста памучна кърпа. В единия край сложете от зеленчуковата плънка. Внимателно загънете отдолу, след това двата страничния края и накрая като плик. Навийте на рулце.
Процедирайте по същия начин с всички кори.
Оттук имате два варианта. Може да сервирате веднага пролетните рулца или да ги наредите в тава с хартия за печене и да ги намажете с малко зехтин, след което да ги запечете.
Пролетните рулца без месо са чудни.