Парена туршия със зеле и моркови

12/10/2014
Руми
отРумиНовак
"С парена туршия със зеле и моркови се вдигат най-хубавите тостове! От нас да го знаете "
  • Приготвяне90 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо110 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо21 514
  • Преглеждания за месеца2590
  • Преглеждания за седмицата345
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете захарта, оцета, олиото и солта. Попарете в течността почистените от семето чушки, зелето и най-накрая морковите. Оставете зеленчуците в саламурата, докато изстинат.

След това ги наредете в буркани, като на места слагате ситно нарязани целина и магданоз.

Преварете саламурата повторно, оставете я да изстине и добавете салицила. Залейте зарзавата в бурканите. Затворете с капачки и вдигнете на студено. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар