Бърз пататник

ИларияИлария
Новак
578
234
33
729
28/09/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 400
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете и настържете картофите на едро ренде заедно със сиренето. Добавете към сместа разтопеното масло, яйцата, сол и киселеца, попарен предварително.

Разбъркайте и разстелете сместа в тава. Запечете пататника и го поднесете топъл със ситно нарязан джоджен.

Керамична касерола с дръжки 16см
Приготвяй си тази рецепта в:
Керамична касерола с дръжки 16см
5.00 лв.
4.40 лв.
Виж ››

Красива, качествена и удобна, керамичната касерола ще ви помогне да се насладите на традиционните ястия, които обичате. Подходяща е за готвене на по-малко количество храна. Касеролата може да се ползва както за печене, така и за съхранение на гозбата в хладилник.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня
Ваня
02.10.2014 23:28
Ще го пробвам със замразен лапад
0
0