Малинов оцет

ИларияИлария
Новак
578
182
33
720
13/09/2014
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции500 мл
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 996
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • малини - 200 г
  • ябълков оцет - 300 мл
  • захар - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете малините в буркан. Отгоре насипете захарта и след това залейте с оцета.

Затворете добре буркана и сложете в хладилника.

Малиновият оцет трябва да е готов след 3 седмици.

Трайността му е до 6 месеца, съхраняван в халдилник.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар