Зелен фасул в джинджифилов сос

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
03/09/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо738
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • зелен фасул - 600 г
  • джинджифил - 2 с.л. на прах
  • оцет - 40 мл
  • олио - 10 мл
  • сол - 2 щипки
  • бял пипер - 1/2 ч.л. млян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленият фасул се измива и се отстраняват конците. Нарязва се и се вари, като се пуска във вряща солена вода.

Отцежда се и се слага в друг съд да се охлади. Добавя се джинджифилът, оцетът и олиото, всичко се разбърква и се оставя за 10 минути.

След това се сервира, като се поръсва с бял пипер и сол.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар