Апетитни пълнени калмари

ЕмиЕмиНовак
17/08/2014
Приготвяне35 мин.
Готвене45 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 210
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете целите калмари. Нарежете на ситно магданоза и чесъна и ги задушете с 2 с.л.

Свалете от огъня, добавете галетата, сол и черен пипер. Разпределете плънката в отцедените калмари, забодете отворите с клечки за зъби.

Оваляйте калмарите в брашното, смесено с червения пипер и пържете в предварително загрято олио.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар