Агнешки кебапчета

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
599
10
1k
21/05/2010
"Каквото и да ви говорят - не сте ли опитвали агнешки кебапчета, все едно никога не сте яли кебапчета "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции20-30 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 993
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • агнешко месо - 1 300 грама смляно за кайма
  • сол - 20 - 30 грама или на вкус
  • черен пипер - 5 грама млян
  • бахар - 1 грам
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките кебапчета се приготвят съвсем лесно, като първо смесите каймата със солта.

След това към смляното месо прибавете бахара и черния пипер.

Така приготвената смес се оставя да престои около шест часа, за да може подправките хубаво да овкусят месото.

Кебапчетата се оформят с помощта на мокра кърпа.

Готовите кебапчета може да изпечете по избор на грил, скара или жар.

Рейтинг

5 5
4 4
3 5
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
STEFKA
STEFKA
19.02.2011 14:58
Много хубава рецепта.
0
0