Италианска лятна супа с моркови и целина

22/07/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене60 мин.
  • Общо75 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо320
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите, лукът, картофите, чесънът и целината се нарязват на ситно и се запържват в зехтина за 6 минути.

Добавят се 3 чаши вода, кипват се и се варят 30 минути.

Добавя се грахът, нарязаното зеле, солта и черният пипер и се вари още 10 минути.

Хлябът се запича до златисто и във всяка чиния се слага една филийка и се залива със супата.

Поръсва се с пармезан, примесен със запържен хрупкав бекон по желание.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар