Италианска лятна супа с моркови и целина

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
22/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо382
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите, лукът, картофите, чесънът и целината се нарязват на ситно и се запържват в зехтина за 6 минути.

Добавят се 3 чаши вода, кипват се и се варят 30 минути.

Добавя се грахът, нарязаното зеле, солта и черният пипер и се вари още 10 минути.

Хлябът се запича до златисто и във всяка чиния се слага една филийка и се залива със супата.

Поръсва се с пармезан, примесен със запържен хрупкав бекон по желание.

Керамична купичка от троянска керамика - 15см-6%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купичка от троянска керамика - 15см
5.20 лв.
4.90 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купичка с троянски шарки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар