Бяла риба по италиански

23/01/2010
Симеон
отСимеонНовак
"Оставете на италианците да ви приготвят обяда и няма да сгрешите "
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо14 584
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата48
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука се нарязва на кръгчета, чесъна много наситно, а маслините се разполовяват.

В голям тиган се загрява мазнината и в нея на среден огън се задушават чесъна и лука, а след това се добавят и доматите, маслините, магданоза и виното.

Сместта се оставя да покъкри около 5-10 мин, след което към нея се добавят филетата риба.

Оставя се на огъня още около 5-10 мин, докато рибата побелее и започне да се къса лесно.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена Асенова
Бялата риба е доста суха,но с подходящото сосче става фантазия.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв