Бяла риба по италиански

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
23/01/2010
"Оставете на италианците да ви приготвят обяда и няма да сгрешите "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 819
  • Преглеждания за месеца154
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лука се нарязва на кръгчета, чесъна много наситно, а маслините се разполовяват.

В голям тиган се загрява мазнината и в нея на среден огън се задушават чесъна и лука, а след това се добавят и доматите, маслините, магданоза и виното.

Сместта се оставя да покъкри около 5-10 мин, след което към нея се добавят филетата риба.

Оставя се на огъня още около 5-10 мин, докато рибата побелее и започне да се къса лесно.

Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Еко тиган с керамично-мраморно покритие 26 см
42.00 лв.
32.34 лв.
Виж ››

Качествен тиган с незалепващо керамично-мраморно покритие за незабравими моменти в кухнята!

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Асенова
Бялата риба е доста суха,но с подходящото сосче става фантазия.
0
0