Задушена пъстърва с шампанско

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
25/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо580
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъстървата се почиства и се пълни с нарязаните на ситно рачешки рулца.

Задушава се в смес от шампанско и бульон, като се добавя солта, маслото и нарязаният на ситно лук. Броколите се сваряват.

Пъстървата се слага върху канапето от броколи, украсява се със скариди и се залива с желатина, който предварително е накиснат и след това разтворен на водна баня.

Охлажда се и се сервира.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар