Задушена пъстърва с шампанско

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
281
27
240
25/07/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо647
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушена Риба

Начин на приготвяне

Пъстървата се почиства и се пълни с нарязаните на ситно рачешки рулца.

Задушава се в смес от шампанско и бульон, като се добавя солта, маслото и нарязаният на ситно лук. Броколите се сваряват.

Пъстървата се слага върху канапето от броколи, украсява се със скариди и се залива с желатина, който предварително е накиснат и след това разтворен на водна баня.

Охлажда се и се сервира.

Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Кошница приставка за тенджера - за готвене на пара 16 см
5.49 лв.
Виж ››

За онези, които държат на здравословното хранене - универсална метална кошница за готвене на скара.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар