Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 180°С.
Нарежете свинското месо на парчета по желание.
Нарежете лука, картофите, морковите, чесъна и магданоза на ситно.
В голяма купа смесете заедно свинското месо, картофите, нарязания лук, моркови, чесън, нарязан магданоз, сол, черен пипер, сух риган.
Разбийте яйцето в отделна купа и след това го добавете към останалите съставки. Добавете 2 чаени чаши вода.
Разбъркайте добре, за да смесите всичко заедно, докато се комбинира.
Ако сместа изглежда твърде мокра, можете да добавите галета, за да я свържете заедно.
Добавете зехтина. Сложете така приготвените съставки в предварително загрятата фурна.
Печете до готовност. Сервирайте свинското с картофи докато е топло. По желание гарнирайте със свеж магданоз или няколко листа босилек.
Насладете се на вашето вкусно ястие със свинско, картофи и босилек!