Наденица чоризо и картофени бухти

07/09/2014
Teodora Cekova
отTeodora CekovaНовак769
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции40
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо419
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо, загрявате олиото в тиган и добавяте наденицата, лука и лютите чушки. Разбърквайте, докато омекне лукът, след което добавяте тиквичките. Разбърквайте и запържете за около минута. След това оставете сместа да изстине за 10 минути.

През това време пригответе соса, като за целта смесите продуктите в малка купичка.

Разбъркайте в голяма купа запържената смес, картофите, яйцата, брашното, червения пипер и подправете на вкус.

Загрейте олиото в голяма тенджера. С помощта на лъжица оформяте топченца от сместа и ги запържвате, докато станат леко кафяви. Изваждайте ги върху попивателна хартия и поднесете със сладкия сос. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар