Бъркани яйца със зеле

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
03/06/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 498
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зелето се нарязва на ситно и се сварява в подсолена вода. Отцежда се и се залива със студена вода.

Разбиват се 4 цели яйца и 2 белтъка и се поръсват със сол и кимион. Яйцата се изпържват в загрятия зехтин и се добавя зелето, жълтъците и нарязаните на ситно лук и шунка.

Яйцата се бъркат и се свалят от котлона. Сервират се поръсени с накълцан магданоз.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар