Пъстърва печена във фолио със зелени маслини

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
119
144
09/05/2014
"Ароматът на печена пъстърва, който се носи от фурната е наистина неповторим "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 848
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 200 градуса.

Измийте добре пъстървите и след това ги сложете да се изцедят на кухненска хартия.

Намажете 4 парчета фолио за печене с мазнина и след това сложете парче риба. Върху нея поставете дафинов лист. Посолете и поръсете с черен пипер.

Сложете парче бекон върху всяка от рибите. Поръсете с нарязания лук и магданоз. Залейте с малко зехтин и бяло вино. Прибавете по 6 маслини при всяко парче риба.

Завийте рибата във фолиото и печете за 25 минути.

Сложете всяко парче риба в отделна чиния и развийте при сервирането.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
16.17 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар