Мерлуза по воденичарски

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
287
27
242
17/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 050
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба се нарязва на порции, осолява се и се овалва в брашно. Пържи се в силно сгорещено олио.

Когато е готова, се залива със сос от нарязаните и предварително запържени в маслото ситно нарязани домати, чесън и магданоз.

Сервира се полята с лимонов сок.

Чугунена грил тава с дръжки 30 см-24%
Качество без компромис:
Чугунена грил тава с дръжки 30 см
99.00 лв.
75.00 лв.
Виж ››

Чугунена тава с дръжки, която ще съдейства за приготвянето на вкусни гриловани зеленчуци, сочно месо или дори сандвичи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар