Мерлуза по воденичарски

Марина НордМарина НордНовак1219
17/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо876
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистената риба се нарязва на порции, осолява се и се овалва в брашно. Пържи се в силно сгорещено олио.

Когато е готова, се залива със сос от нарязаните и предварително запържени в маслото ситно нарязани домати, чесън и магданоз.

Сервира се полята с лимонов сок.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар