Доматен сос по италиански

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
66
69
18/04/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 621
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се запържват заедно с целината, босилекът и морковът до пълно омекване.

Прибавят се обелените домати, поръсва се с брашното. След 8 мин. се добавя бульонът и се оставя да се сгъсти.

Пасира се и се овкусява с черния пипер.

Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Купа миксер с двоен капак 2.2 литра
6.28 лв.
Виж ››

Голяма и много удобна за готвене купа миксер. Разбийте сместа ръчно или с помощта на пасатор - и по двата начин няма да има пръски наоколо. Купата миксер има двоен капак и силиконови крачета за стабилност при разбъркване.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Загорска
Загорска
08.06.2014 22:47
Само в рецептата не видях,чесън,целина и морков....За да е точна рецептата пишете продуктите.Не ни карайте да хвърляме на боб..
7
0