Начин на приготвяне
Смесете в подходяща купа всички сухи съставки - орехите, подсладителя, бадемовото брашно и бакпулвера.
Прибавете в купата ванилията, яйцето и маслото, разбъркайте хубаво с помощта на шпатула.
Пуснете вътре шоколадовите капки (една част оставете за отгоре). Разбъркайте отново.
Оставете сместа да почине за 5 минути.
Оформете с ръце бисквитите, като късате от тестото. Отгоре на всяка бисквитка сложете по 1-2 шоколадови капки.
В случая тези бисквити са печене във фрайър. Изберете програмата bake на 170 градуса. Готови са за 10-тина минути - по 5 минути от двете страни.
Ако печете шоколадовите бисквити във фурната, включете я да загрява на 170-180 градуса и ги оставете вътре за 10-15 минути.
Кето бисквитите с орехи и масло са готови.