Пикантно агнешко печено

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
22
2k
25/04/2009
"Не може просто да хвърлиш агнешкото във фурната и да искаш резултат - трябва си майсторлък и мерак, но усилията ви ще бъдат възнаградени с аплодисментите на гостите "
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 232
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на малки порцийки от по 50-60 гр, сложете мазнина и малко вино и изпeчете месото до кафеникава коричка.

Накълцайте чесъна и нарежете краставичките на ситни кубчета.

Смесете горчицата, оцета, босилека, джоджена и магданоза. Прибавете към сместа виното, подправете на вкус със сол и черен пипер. Сложете сместа да кипне и залейте месото.

Доопечете месото на слаба фурна и поднесете с топла гарнитура, като ориз, картофи и др.

Рейтинг

5 2
4 5
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар