Минестроне

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
630
1
12/03/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 690
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се запържва в зехтина за 1 мин., прибавят се целината и тиквичките. Магданозът, бобът, доматите, бялото вино, макароните и 425 мл вода се прибавят.

Оставят се да врят около 7 мин. Измива се лимонът и се настъргва малко от неговата кора. Прибавя се зелето за около 5 мин.

Дафиновият лист се отстранява. Супата се сипва в купички, поръсва се с пармезана. Поднася се с препечен хляб и песто.

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар