Минестроне

12/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак28314
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо45 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 611
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се запържва в зехтина за 1 мин., прибавят се целината и тиквичките. Магданозът, бобът, доматите, бялото вино, макароните и 425 мл вода се прибавят.

Оставят се да врят около 7 мин. Измива се лимонът и се настъргва малко от неговата кора. Прибавя се зелето за около 5 мин.

Дафиновият лист се отстранява. Супата се сипва в купички, поръсва се с пармезана. Поднася се с препечен хляб и песто. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар