Начин на приготвяне
Първо изпържете яйцата на очи, след което внимателно ги нарежете на тънки ленти.
Махнете кожата на бутчетата и ги начукайте. Поръсете с подправката за пиле и сол.
Задушете нарязания лук и щом омекне, добавете и лентичките чушки. Гответе до омекване на зеленчуците и ги смесете с яйцата.
Напълнете бутчетата с тази плънка и завийте на руладини. Прехвърлете ги в намазнена тава и полейте с бира.
Овкусете пилешките руладини с черен и червен пипер, сложете по един лист салвия и пъхнете в умерено загрята фурна.
От време на време изваждайте тавата и поливайте бутчетата с отделилия се сос.
Междувременно задушете гъбите в разтопеното масло.
Поднесете готовите руладини с гъбите в масло и поръсете с магданоз и резени лимон.
Пилешките руладини с гъби и чушки са много вкусни.