Пилешко и картофено касероле с кедрови ядки

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
92
140
01/06/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене100 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително загрявате фурната на 180 градуса.

В съд за касероле слагате зехтина и го загрявате, след това добавяте пилешкото на порции и го пържите, докато стане златисто.

След това го вадите от съда и в него готвите лука, докато омекне. Върнете пилето, добавете и картофите, ядките, пилешкия бульон, виното, сока, чесъна, мащерката и половината магданоз.

Оставете да заври. След това покрийте съда и го сложете във фурната за около час или докато пилето е готово, накрая овкусете.

През това време сварете боба и го прецедете.

Поръсете пилето с останалия магданоз и поднесете заедно с боба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар