Рогчета с чоризо и люта доматена салса

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
24/08/2014
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции40
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо427
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете боба и водата в тенджера и затоплете. През това време пригответе наденицата чоризо в голям незалепващ тиган. Разбърквайте, докато стане хрупкава и я извадете върху хартия.

Смесвате боба и наденицата в купа заедно с чушката и лука, подправяте на вкус. Разделяте сместа в питките тортила и ги сгъвате в конусовидна форма. Може да им сложите клечки за зъби, за да не се развиват.

Загрявате олио в тиган и пържите рогчетата, докато станат златисти и хрупкави. Извадете ги върху хартия и отстранете клечките.

Накрая приготвяте салсата, като смесите всички продукти и сервирате горещите рогчета със салса.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар