Салата от мариновано червено зеле и резене

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
14
13/07/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 152
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява предварително до 200 градуса. Хлябът се смесва с 2 с.л. от зехтина и семената от резенето.

Осолява се и се поръсва с черен пипер. Всичко това се прехвърля в тава за печене и се пече около 15 мин., след което се оставят да изстинат.

Смесват се маринованато зеле, зеленият лук, чушките и нарязаното резене, тиквеното семе и кимионът. Осолява се, добавя се черен пипер, зехтин и лимонов сок.

Прибавят се двата вида сирене. Листата от маруля се редят и се слагат смесените зеленчуци. Поръсва се с крутоните.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар