Супа с грах, месо и бекон

Марина НордМарина Норд
Готвач
2690
19/05/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции9
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо376
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът, месото и беконът се нарязват и запържват в загрятата мазнина. Добавя се грахът и се залива с бульона.

Вари се до готовност на месото и се добавят нарязаните на кръгчета моркови и праз.

Супата се вари до омекване на морковите и се поръсва с черен пипер, сол и накълцан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар