Дроб по воденичарски

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
31
17k
04/05/2009
"Има нещо неустоимо в семплите класически рецепти - сигурно затова тайната им се предава от поколение на поколение "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо32 561
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лук се нарязва на едро и се задушава, прибавя се дробът, нарязан на хапки и печени чушки. Подправя се с черен пипер, сол и чубрица.

Когато дробът е почти готов, се прибавя червен пипер и 50 мл. вино.

Готви се, докато остане на мазнина.

Рейтинг

5 11
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
гита
гита
11.03.2012 13:05
бърза, вкусна и перфектна по съдържание рецепта! Да ВИ е сладко!!!
0
0