Венецианска супа с макарони

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
268
27
221
12/06/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо984
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в загрятата мазнина. Заливат се с бульона и се добавя нарязаният на кубчета картоф.

Когато той омекне, се сипва накълцаният магданоз и супата се пасира.

Добавят се предварително сварените и отцедени макарони, виното, солта и черният пипер. Щом заври, се сваля от котлона и се сервира гореща.

Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
Приготвяй си тази рецепта в:
Емайлирана тенджера с цветна декорация 4.5л
22.50 лв.
Виж ››

Вълшебна емайлирана тенджера с цветна декорация, в която със сигурност се приготвят най-вкусните супи на света.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар