Венецианска супа с макарони

12/06/2014
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо65 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо831
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се нарязват на ситно и се запържват в загрятата мазнина. Заливат се с бульона и се добавя нарязаният на кубчета картоф.

Когато той омекне, се сипва накълцаният магданоз и супата се пасира.

Добавят се предварително сварените и отцедени макарони, виното, солта и черният пипер. Щом заври, се сваля от котлона и се сервира гореща.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар