ezine.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бульони»Зеленчуков бульон с яйца

Зеленчуков бульон с яйца

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
283
78
68
Зеленчуков бульон с яйца
14/06/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

  • яйца - 5 бр.
  • сол - на вкус
  • индийско орехче - 1/4 ч.л.
  • пармезан - 8 с.л.+ за сервиране
  • бульон - 1.5 зеленчуков, горещ
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват с малко сол и индийско орехче. Добавя се пармезанът и се бърка до получаването на гладка смес.

Яйчената смес се изсипва при бульона. Бърка се около 4-5 мин. на умерена температура, докато се пресекат белтъците.

Сервира се с пармезан.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: