Холандска млечна супа

08/04/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо931
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бульонът се загрява и в него се сипва настърганото сирене. Оставя се да поври и се добавят загрятото мляко и маслото.

След като кипне, супата се сваля от котлона и се застройва с разбитите жълтъци, които се добавят на тънка струйка при непрекъснато бъркане.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар