Начин на приготвяне
Нарежете свинските ребра на парчета.
В купа смесете всички съставки за маринатата без виното и разбъркайте.
Ако не разполагате със сос от нар, сложете 2 лъжици мед.
Намажете ребрата с тази смес и ги сложете в хладилник за 2-3 часа, да се мариноват.
След това ги наредете в плик за печене.
Добавете в плика виното, няколко скилидки чесън и ако е останала - от маринатата.
Вържете плика и го набодете с игла на няколко места, след което сложете свинското в плик да се пече в загрята на 180 °C фурна за час и половина.
Изключително вкусни мариновани ребра, печени в плик, които поднесете със задушени картофи, свежа сезонна салата и чаша хубаво вино!
Бон Апети с моите мариновани ребра, печени в плик!