Начин на приготвяне
Почистваме си свинските сърца и свинския език и поставяме с вода да се варят.
За по бързо можем да ги сварим в тенджера под налягане.
Сварете сърцата и езика нарязваме на тънки филийки.
Лука и чесъна почистваме и нарязваме на дребно.
Вземаме си тиган и поставяме маслото в нея.
Добавяме лука, и задушаваме за една минута.
Към него добавяме гъбите и оставяме да се запържват.
Добавяме сърцата и езика, овкусяваме със солта, черния пипер, чубрицата и червения пипер.
Оставяме така да се задушат за кратко време.
Добавяме и накрая червеното вино, като изчакваме, докато се изпари.
Вземаме си тавичка, в която прехвърляме апетитното мезе.
Поръсваме с настъргания кашкавал и поставяме в печката, като печем на 180 °C без вентилатор до запичане на мезето със свински сърца, език и гъби.