Аспержи по Севилски

17/09/2011
Тина
отТинаНовак
"Не забравяйте - аспержите имат нужда от малко запържване и много любов - останалото е лесно "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 506
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • аспержи - 600 гр.
  • хляб - бял 1 филия
  • яйца - 1 бр.
  • чесън - 1 скилидка
  • оцет
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се почистват и се отрязват твърдите краища.

Чесъна и хляба се изпържват в олио, изваждат се, а в останалата мазнина се прибавят аспержите, налива се малко вряща вода, посолява се и се задушава до омекване.

Междувременно се счуква чесъна с хляба и малко оцет, прибавя се ситно нарязаното сварено яйце и се поднася с аспержите. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар