Начин на приготвяне
Палачинки: Брашното се пресява заедно със солта в средна купа. Яйцата се разбиват със захарта. Добавя се постепенно млякото и разтопеното масло. Тестото се бърка, докато стане гладко, след което трябва да престои един час. Тиганът се маже с четка с останалото масло. С черпак се загребва от тигана и се залива тигана. Всяка палачинка се пече от двете страни, като се внимава да не изгорят.
Плънка: Варят се спанакът с аспержите в подсолена вряща вода, докато омекнат. Изцеждат се и се режат на тънко. Смесват се спанакът, аспержите, козето сирене и рикотата в голяма купа. Поръсва се със солта и индийското орехче. Всяка палачинка се реже на 2.5 см. Фурната се загрява до 200 градуса. Намазва се с масло форма за печене. Редят се нарязаните парчета палачинки. Заливат се със сметаната, а маслото се разпръсва и се поръсва с пармезана. Пекат се около 15 мин., докато се запекат. Сервират се горещи.