Начин на приготвяне
Кокосови питки: Брашното се пресява в голяма купа. Смесва се с кокосовия орех, добавя се достатъчно вода, за да се получи гладка смес.
Ръцете се поръсват с брашно и се меси, докато тестото стане гладко и еластично. Покрива се и се оставя да престои около 30 мин. Тестото се оформя на руло и се реже на 12-14 парчета.
Всяко парче се оформя на топка и се разточва на тънка кора върху набрашнен плот. Питките се пържат в чугунен тиган, като се намазва дъното му с растително олио.
Питките се пържат една по една, докато променят цвета си и станат светлокафяви и от двете страни. След пърженето на всяка питка, тиганът се маже с растителна мазнина.
Плънка с кисело мляко: Лукът, лютите чушки се смесват с киселото мляко и се разбърква. Поръсва се със солта. Сместа се разпределя върху питките, и се украсява със заделените люти кръгчета.